Proljeće

”Došlo je prekrasno proljeće: i kada priroda obnovi svoju ljepotu, ljudska duša je također sposobna oživjeti.
Harriet Ann Jacobs

Nakon duge zime u zraku dolazi do primjetne promjene. Sunce je ugodnije, sve zeleni, cvijeće cvate, miomirisi su svugdje oko nas. Vjerojatno kada bi trebali opisati klimatsko proljeće, to bi izgledalo ovako. Ono nas podsjeća na sunčan dio dana u kojem možemo uživati.

Karakteristične za proljeće su vesele boje, pune svjetline i topline. Upravo su to i boje Proljeća naše analize.  U paleti Sjajnog Proljeća dosežu najviši stupanj živosti, dok ostale okarakteriziraju svijetle pastelne nijanse. Boja lososa, razigrana žuta, zelena boja graška i vibrirajuća narančasta su dio cijele ove družine.

Osobe koje pripadaju ovim kategorijama možemo zamisliti kao živahne vile. Osmijehom na licu uljepšavaju svakome dan. Uvriježeno je mišljenje da su Proljeća uvijek plava s plavim očima. Ne, Proljeća mogu imati zelene ili smeđe oči, a kosa je plava, boje meda ili smeđa. Postoje i crvenokosa Proljeća, najčešće među Apsolutnim Proljećima, ali ni to nije pravilo. Koža može biti svjetlija. 

Proljeća se dijele na: Apsolutno, Sjajno, Svijetlo i Soft Svijetlo.

Poznate osobe Proljeća su: Milla Jovovich, Scarlett Johansson, Amanda Seyfried, Uma Thurman, Taylor Swift, Cameron Diaz, Nicole Kidman, Charlize Theron, Dita Von Teese, Ines Preindl, Renee Zellweger, Kate Hudson, Marilyn Monroe, Goldie Hawn.

Kada bi na proljetni dan raširili kockasti stolnjak u dobro poznatoj crveno-bijeloj kombinaciji na svježoj zelenoj travi, uživajući u toplim zrakama sunca i žuboru najbliže rijeke, u potpunosti bi se prepustili čarima Proljeća. Kada je proljeće u pitanju sve je ljepše, veselije i puno života. Vile Proljeća su upravo taj dašak svježine i dječačke razigranosti koje možemo zamisliti.